top of page
Mor baby bonding

Ammevejledning

Maria Utoft Paladino
forside.jpg

Hjælp til problemer med amning: Ammevejledning

Amning er det mest naturlige i verden, men det betyder ikke, at det falder alle naturligt. Mange kvinder oplever at etableringen af amningen er svær og når det kommer til at få hjælp til at løse problemer med amning, møder mange modsigende råd fra både fagfolk og familiemedlemmer. Jeg hjælper dig med at få løst netop den eller de udfordringer du og din baby har i forbindelse med amning. Det kan være udfordringer som:

1. Smerter i forbindelse med amning

Det må ikke gøre ondt at amme! Smertefuld amning kan skyldes forkert sutteteknik, brystbetændelse, svamp eller andet. Vi finder ud af hvad der er årsagen til dine smerter og de rette værktøjer til at blive smertefri.

2. Urolig baby ved brystet

Det ses ofte når der er for hurtigt eller for langsomt nedløb, hvis baby har ondt i maven eller (forsøger) at spise mange gange om aftenen. Det er blot nogle af de årsager som kan give en urolig baby ved brystet.

3. Tvivl om baby får mad nok

Jeg hjælper med at skabe et overblik over ammeforløbet og giver min analyse af hvordan situationen kan gribes an, hvis eksempelvis produktionen skal øges.

Dating coach hjælp lige fra Tinderprofil helt frem til parforhold

Ammevejledning indeholder

Hjemmebesøg eller online samtale

Når du booker en ammevejledning hos mig, bestemmer du selv om jeg skal komme hjem til jer eller om vi skal mødes online. Begge formater har jeg god erfaring med.

I jeres tempo

Vejledningen tager 1½-2 timer. Det vigtigste er, at vi kommer omkring de udfordringer i har, og at i har fået konkrete værktøjer til at løse dem med. Jeg vil, som udgangspunkt gerne se en amning, da det giver mig et billede af hvor det er der skal sættes ind, men hvis ikke det er muligt, så kan det også godt løses uden.

Hands-off vejledning

Jeg gør alt hvad jeg kan, for at det er dig, som arbejder med at få lagt baby korrekt til. Jeg vejleder og guider så meget som muligt fra sidelinjen, således at når jeg går igen, kan du selv ligge baby til.

Telefonisk opfølgning eller spørgsmål

I ugen efter besøget er i velkommen til at kontakte mig, med evt. opfølgende spørgsmål.

amning.jpg

Ammevejledning er for dig der:

 1. Oplever smerter ved amningen

 2. Føler dig usikker på amningen

 3. Er i tvivl om sutteteknikken

 4. Har udfordringer med ammestillinger

 5. Har sår eller revner på brysterne

 6. Ønsker at slippe ammebrikker

 7. Har en urolig baby eller baby med ondt i maven

 8. Har for meget eller for lidt mælk

 9. Ammestop

Gratis forsamtale

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig og vil du mærke om der er kemi, inden du beslutter dig for at booke en ydelse?

 

Så kan du booke en gratis forsamtale. Her snakker vi over telefonen i 15-20 min, hvor du fortæller om din udfordring og jeg fortæller om hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation du befinder dig i.

Du er ikke forpligtet til at booke en ydelse, blot fordi du har haft en forsamtale. Forsamtalen giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter dig.

Skulle du beslutte dig for, at vi ikke er det rigtige match, så bliver der ikke stilet spørgsmål og vores veje skilles her.

Hvis du har spørgsmål, eller vil booke en gratis forsamtale kan du skrive/ringe på 22 38 52 18 eller sende en mail til DoulaOgAmmevejleder@gmail.com

Priser

0 kr.

Gratis forsamtale

Varighed 15-20 minutter

999 kr.

Ammevejledning

Varighed 90 minutter

Bor du mere end 10 km fra Holstebro betales der kørselstakst efter gældende regler

Kontakt

-Spørgsmål og Booking

Ring / sms
Mail
Chat
Booking
3C304721-0BBE-4FC7-910B-892692BDE444 low res 2_edited.jpg

Om Maria Utoft Paladino

Jeg hedder Maria Utoft Paladino jeg er gift med min dansk/italienske mand. Sammen har vi vores datter Sienna og vores lille hund Yoshi.

Min store passion er fødsler og amning. Jeg elsker at arbejde med gravide og nybagte mødre. Jeg er optaget af at skabe trygge og nærende forløb der styrker kvinder, fædre eller partnere i fødslen.

I mine forløb lægger jeg stor vægt på tryghed, nærvær og kærlig omsorg. Det er de stærkeste elementer til at skabe de rigtige rammer for en god og impowering fødselsforløb for dig/jer og jeres og baby.

Med alt min viden og erfaring kan du/i trygt vælge mig som din/jeres doula. Jeg vil altid bestræbe mig efter at sikre din/jeres ønsker og interesser.

I mit cv gemmer sig bl.a.:

 • Doula uddannelsen v. Dansk Doulainstitut

 • Ammevejleder v. Astrid Girvard og Elisa Luna

 • Babymassør v. Hannah Lind

 • Afspændingsmassage til gravide v. Hannah Lind

 • Foredragsholder om Fødsler og Amning

bottom of page