top of page
Doulaforløb
Maria Utoft Paladino
Familie i køkkenet

Doulaforløb til kommende forældre

Det er ved adskillige uafhængige videnskabelige studier påvist, at der er mange gode grunde til at have en doula med til fødslen.

Her kan du læse om nogle af fordelene ved at have din egen doula med igennem graviditet, fødsel og post partum (efter fødsel):

 • 39% Lavere risiko for kejsersnit

 • 15% Større chance for spontan vaginal fødsel

 • 10% Mindre risiko for behov for medicinsk smertelindring

 • 41 Minutters kortere fødsel

 • 38% Mindre risiko for lav APGAR score (generelle sundhedstilstand) hos babyen efter 5 min.

 • 31% Mindre risiko for dårlig fødselsoplevelse

 • Større sandsynlighed for vellykket ammeforløb

 • Øger moderens tro på egne evner

Kilde: https://evidencebasedbirth.com/the-evidence-for-doulas/

Doula forløb indeholder

Telefonisk støtte og vejledning

Så snart du har booket et doulaforløb, kan du ringe og skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller brug for at blive lyttet til.

Samtaler før fødslen

Vi afholder 2 x 1,5 times samtaler, hos dig/jer eller hos mig, hvor vi lærer hinanden at kende og får afdækket jeres forventninger til fødslen, jeres drømme og jeres bekymringer.

Fødeplan

Som en del af vores samtaler udarbejder vi en fødeplan, som er en "ønskeseddel" for jeres drømmefødsel, som du/i giver til jordmoderen og kan støtte jer til, hvis tvivlen melder sig under fødslen. 

Standby

Fra uge 37 til og med uge 42 står jeg standby og i kan ringe når i har brug for det og få mig ud på alle tidspunkter af døgnet i forbindelse fødslen. 

Din egen Doula med til fødslen

Når fødslen går i gang ringer i til mig og så kommer jeg og er sammen med jer under hele fødslen og 2 timer efter (eller efter første amning). Under hele fødslen er jeg der for jer, skaber tryghed og i har hele min viden og min doule værktøjskasse til jeres rådighed. 

Barselsbesøg

Kort efter fødslen aftaler vi et barselsbesøg, hvor jeg kommer hjem til jer. Her snakker vi om amning og trivsel af jeres lille baby og jeres nye familie og eventuelle spørgsmål der måtte være.

Efterfødselssamtale

1-2 måneder efter fødslen kommer jeg og taler fødslen igennem med dig/jer. Vi kommer ind på alle aspekter af jeres oplevelse af fødslen og hvilke gaver i fik med. Her er der også mulighed for at stille spørgsmål til mig.

Nyfødt baby

Doulaforløb er for dig/jer der ønsker:

1. Kærlig støtte og tryghed før, under og efter fødslen

 

2. Hjælp til at skabe de optimale rammer for en god fødselsoplevelse

 

3. At få din partner klædt på til at støtte dig bedst muligt

 

4. Få information, viden og sparring til at træffe de rigtige valg for jeres fødsel

 

5. Vejledning og guidning af en person som kender dig/jer og kan støtte dig/jer i dine/jeres ønsker

6. At få støtte og perspektiver til dialogen med jordemødre, fødselslæger og sygeplejersker

Gratis forsamtale

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig og vil du mærke om der er kemi, inden du beslutter dig for at booke en ydelse?

 

Så kan du booke en gratis forsamtale. Her snakker vi over telefonen i 15-20 min, hvor du fortæller om din udfordring og jeg fortæller om hvad jeg kan gøre for dig, ved netop den situation du befinder dig i.

Du er ikke forpligtet til at booke en ydelse, blot fordi du har haft en forsamtale. Forsamtalen giver dig mulighed for at få en fornemmelse af det hele, inden du beslutter dig.

Skulle du beslutte dig for, at vi ikke er det rigtige match, så bliver der ikke stilet spørgsmål og vores veje skilles her.

Hvis du har spørgsmål, eller vil booke en gratis forsamtale kan du skrive/ringe på 22 38 52 18 eller sende en mail til DoulaOgAmmevejleder@gmail.com

Priser

0 kr.

Gratis forsamtale

 • Varighed 15-20 minutter

 • Over telefon

9.995 kr.

Doulaforløb

Kontakt

-Spørgsmål og Booking

Ring / sms
Mail
Chat
Booking

Om Maria Utoft Paladino

Jeg hedder Maria Utoft Paladino jeg er gift med min dansk/italienske mand. Sammen har vi vores datter Sienna og vores lille hund Yoshi.

Min store passion er fødsler og amning. Jeg elsker at arbejde med gravide og nybagte mødre. Jeg er optaget af at skabe trygge og nærende forløb der styrker kvinder, fædre eller partnere i fødslen.

I mine forløb lægger jeg stor vægt på tryghed, nærvær og kærlig omsorg. Det er de stærkeste elementer til at skabe de rigtige rammer for en god og impowering fødselsforløb for dig/jer og jeres og baby.

Med alt min viden og erfaring kan du/i trygt vælge mig som din/jeres doula. Jeg vil altid bestræbe mig efter at sikre din/jeres ønsker og interesser.

I mit cv gemmer sig bl.a.:

 • Doula uddannelsen v. Dansk Doulainstitut

 • Ammevejleder v. Astrid Girvard og Elisa Luna

 • Babymassør v. Hannah Lind

 • Afspændingsmassage til gravide v. Hannah Lind

 • Foredragsholder om Fødsler og Amning

bottom of page